"Hét voetbaltoernooi voor jeugd met een beperking t/m 12 jaar"

3 maart 2019

Nieuws item tumbnail

Dirk Kuyt Cup ghroot in AD

ROTTERDAM - Weer in het Algemeen Dagblad. Tot op heden hebben nog alle vier evenementen van Rotterdamse Sporticonen in 2019 het AD gehaald. Na de Leontien van Moorsel Ride, Deborah Gravenstijn Classic en 100 jaar Rie Mastenbroek haalde ook de tweede Dirk Kuyt Cup de landelijke ochtendkrant. 

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Dordtse Ames nieuwe partner

ROTTERDAM - Ames autobedrijven uit Dordrecht en Koninklijke Visio-school uit Rotterdam voor blinde en slechtziende kinderen traden tijdens tweede Dirk Kuyt Cup in de WION-hal toe tot Alliantie voor kinderen met een beperking.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Ook elf kinderen Visio-school

ROTTERDAM - Met de aanmelding van elf blinde en slechtziende kinderen van de Koninklijke Visio-school in Rotterdam heeft Rotterdamse Sporticonen een nieuwe mijlpaal bereikt. Voor het eerst zal een evenement van de stichting met ANBI-status meer dan honderd kinderen met een beperking aan de start brengen.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Ook autivoetballers debuteren

ROTTERDAM - Het deelnemersveld van de Dirk Kuyt Cup wordt na CP-voetbal ook uitgebreid met pole-soccer voor autisten. De Dirk Kuyt Foundation beschouwt deze voetballers ook tot hun doelgroep, waardoor Rotterdamse Sporticonen in de samenwerking met goede doel van de voormalige aanvoerder van Feyenoord heeft besloten om ook autisten aan het deelnemersveld toe te voegen.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

CP-voetbal debuteert

ROTTERDAM - Naast Frame-voetbal en Eye-voetbal wordt de tweede Dirk Kuyt Cup op zondag 3 maart in de WION-hal ook een podium voor CP-voetbal. Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de voormalige aanvoerder van Feyenoord is een van de twee evenementen op de kalender van Rotterdamse Sporticonen die exclusief zijn voor kinderen met een beperking.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Smitshoek naar Dirk Kuyt Cup

ROTTERDAM - Smitshoek gaat debuteren op de tweede Dirk Kuyt Cup. De Barendrechtse club heeft een G-jeugdteam en dat komt op zondag 3 maart met dertien spelers van vier tot en met twaalf jaar naar het vierde evenement van Rotterdamse Sporticonen van dit jaar. Eerder al werden de Leontien van Moorsel Ride, Deborah Gravenstijn Classic en 100 jaar Rie Mastenbroek gehouden.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Ook SportMee doet mee

ROTTERDAM - Ook SportMee doet voortaan mee met Rotterdamse Sporticonen.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Melanchthon Schiebroek trots

ROTTERDAM - Je bent trots of heel trots. Melanchthon Schiebroek is als partner van Rotterdamse Sporticonen heel trots en laat dat in het bulletin van de school voor ouders ook weten ook.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Alliantie ondertekend

ROTTERDAM - De stichting Rotterdamse Sporticonen, de Dirk Kuyt Foundation, Fonds Gehandicaptensport, Mytylschool De Brug en Rijndam Revalidatie hebben tijdens de eerste Dirk Kuyt Cup bekendgemaakt de handen ineen te slaan om zo veel mogelijk kinderen met een beperking te betrekken bij de jaarlijks terugkerende evenementen.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Mytylschool bedenkt spiegelvoetbal

ROTTERDAM - Rotterdamse Sporticonen blijkt samen met Mytylschool De Brug nu ook een vernieuwer in de wereld van kinderen met een beperking te zijn. 

Lees verder